Sønderjyske Fristelser Laksesalat

Image

Vores velsmagende lakse salat.

Laksesalat fra Graasten Sønderjyske Fristelser er en utrolig lækker salat med en blanding af ACS certificeret laks og varmrøget laks, hvilket giver salaten en velafbalanceret røget smag. Salaten er rørt med en cremet mayonnaise og tilsat caviart, hvilket giver en utrolig lækker salat, der både passer på brødet, som snack på en lille minitoast eller et ristet stykke rugbrød eller i en forret med salat og avokado.

140 gram.


Ingredienser: Laks 37% (kogt laks 67%, varmrøget laks 30%, vand), rapsolie, vand, Cavi-art 4% (tangekstrakt, vand, aroma), past. æggeblomme, løg, salt, koncentreret citronsaft, kartoffelmel, sukker, estragoneddike (eddike, estragonekstrakt), dild, paprikaekstrakt.

Tilsat: Farvestof (E172), fortykningsmidler (E412, E415), konserverings- midler (E202, E211), surhedsregulerende midler (E262, E270, E296, E330).

Næringsindhold pr. 100g

Energi kJ / kcal

1662 / 397

Fedt

41 g

Heraf mættede fedtsyrer

3,1 g

Kulhydrater

1,0 g

Heraf sukkerater

0,3 g

Protein

7,9 g

Salt

1,4 g


Garanti for bæredygtigt fiskeri

ASC (Aquaculture Stewardship Council) er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. Fisk med ASC-mærket er opdrættet i dambrug på en miljøvenlig måde, hvor det sikres, at vand-, plante- og fiskemiljøet er naturligt og så bæredygtigt som muligt. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte akvakultur.

Del dette produkt


Del dette produkt