Nyt packdesign på Graasten tuber

December 2018

Graasten har fået et unikt pack-design

Produkterne er der ikke ændret ved. Det er præcis lige så godt, som det altid har været. Det er fortsat Graastens unikke opskrifter, som danskerne elsker.

Designet har imidlertid fået et pift, som skal sikre at Graasten står bedre ud i hylden. Det er her, at Graasten møder vores forbrugere, og det er her 76% af alle beslutninger træffes.

Med andre ord, så kan et godt produktdesign gøre en større forskel. I enkelte målinger har det vist sig at et godt design kan bidrage med mere end tre marketingkampagner. I tillæg hertil viser eye-tracking analyser, at det er mindre end 33% af alle udstillede produkter, der bliver set af forbrugeren i butikken.

Henriette Kjær Overgaard-Madsen, Marketingchef på Graasten, har i samarbejde med Jakob Blom, Kreativ Direktør på Anew, udviklet og skabt et design, som opfylder kravet om bedre shelf-impact, og derved skulle produkterne gerne bidrage til et øget salg.

HenrietteJakob og Mads Duzenius har ikke blot skabt et design. De har udviklet et design, som bygger bro mellem Graastens DNA, produkterne, kommunikationen, brand strategien og forbrugerens præferencer. Forarbejdet er i hvert fald i orden, så nu vil det vise sig om det hårde arbejde også fører til et signifikant løft i salget.

Om Stryhns AS
Stryhns AS er i dag et mærkevarehus for mærkerne Stryhn’s Leverpostej, Graasten Salater, K-Salat, Jensens Køkken og Langelænder Pølser, som er resultatet af en række succesfulde opkøb. Virksomheden omsatte i 2017 for 695 mio. kr. indenfor dagligvare og foodservice sektoren og har ca. 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark.

Stryhns AS er aktivt medlem af DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK) og er en del af den familieejede norske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark.

Læs mere på www.stryhns.dk

For yderligere information:
Lars Bo Sthaalros Christiansen
Marketingdirektør, Stryhns A/S
+45 22 10 05 02

Maria Sennels
Pressekontakt
+45 21 46 00 77

Del denne nyhed