NYHED: Café Mayo

Der er bare ikke noget, der helt slår smagen af den lækre mayonnaise, du fik til din burger eller dine fritter sidst du var på café - kender du det? Vores nye Graasten CaféMayo er her for at gøre mayonnaisefans’ hverdag nemmere og bedre, for den er lige til at tage ned af supermarkedshylden og hjem i køleskabet.

CaféMayo er danskproduceret på vores fabrik i Gråsten, og den er vegansk, så den kan spises af alle.

”Vi synes, at markedet for denne slags mayonnaiser er lidt begrænset i detailhandlen, så vi har haft fokus på at udvikle en mayonnaise, der har samme gode smag og høje kvalitet som på caféer. Vi har givet den en umami-smag med bl.a. dijonsennep og krydderier, som giver ekstra kant til måltidet. Vi har også arbejdet med at lave en indpakning, der gør den nem at bruge og dosere,” fortæller Junior Produktchef Søren Studsgård Petersen, som er projektleder på produktlanceringen.

Med andre ord er CaféMayo god til næsten alt, hvor mayonnaise hører sig til: Sandwich, fritter, burger mm. Den findes i en 400 grams flaske og 150 grams tube, så man kan købe lige den mængde, der passer til ens forbrug.

Lanceringen sker løbende fra uge 4 i COOP butikker og fra uge 6 i Salling og Dagrofa butikker

Læs mere på www.stryhns.dk

For yderligere information:
Jannie Ravn Madsen
Kommunikationschef
+45 28 94 52 11 - jannie.madsen@stryhns.dk


Del dette produkt