To nye lækre Sønderjyske Fristelser

Image
Image
Image

August 2018

Wienersalat og æg- og baconsalat – to nye lækre Sønderjyske Fristelser. Graasten Salater introducerer to nye salater under serien Sønderjyske Fristelser. Den ene er en WIENERSALAT, som er den klassiske slagtersalat med skriver af wienerpølser, kartofler i tern og lidt løg rørt i en ekstra cremet mayonnaise, der er smagt til med sennep.
Velbekomme.

Den anden er en ÆG- OG BACONSALAT, som er en nyfortolkning af den klassiske æggesalat. Æggene er hakket groft, der er tilsat smagfuld bacon og salaten er rørt med en ekstra cremet mayonnaise smagt til med karry.
Velbekomme.

Fra uge 36 kan du finde to nye lækre Sønderjyske Fristelser fra Graasten der, hvor du handler.

Fakta om Stryhns A/S

Stryhns A/S er en del af den familieejet norske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark. Stryhns A/S er i dag et mærkevarehus for mærkerne Stryhn’s, Jensens Køkken, Graasten, Langelænder, K-salat, Mayo, Royal og Slagtermester Andersen og en konsekvens af mange succesfulde opkøb. Virksomheden omsætter i dag for 720 mio. kr. Inden for dagligvare og foodservice sektoren og har 400 medarbejdere fordelt på 5 lokationer i Danmark. Læs mere på www.stryhns.dk

For yderligere information:
Lars Bo Sthaalros Christiansen
Marketingdirektør, Stryhns A/S
+45 22 10 05 02

Maria Sennels
Pressekontakt
+45 21 46 00 77

Del denne nyhed