Sønderjyske Fristelser æg og reje salat

Image

Vores nye lækre æg & reje salat.

Med udgangspunkt i det traditionelle smørrebrød med æg, rejer og mayonnaise har vi udviklet en ekstra velsmagende salat rørt med Graastens cremede mayonnaise og tilsat lækre rejer. Nemt og delikat for forbrugeren naturligvis fra bæredygtigt fiskeri.

Fås i 140g.


Ingredienser: Rapsolie, kogte æg30%, rejer 15% (rejer, salt),vand, syltede agurker 2% (agurk,eddike, salt, sukker), past.æggeblomme, dijonsennep(vand, sennepsfrø, eddike, salt),salt, sukker, purløg, glukose,eddike, estragoneddike (eddike,estragonekstrakt), gærekstrakt,krydderiekstrakter, krydderier,persille. Tilsat:Konserveringsmidler (E202, E211,E224), surhedsregulerende midler(E262, E270, E296, E330),fortykningsmidler (E415, E412).Kan indeholde spor af fisk

Energi kJ / kcal

1423 / 340

Fedt

35 g

Heraf mættede fedtsyrer

3 g

Kulhydrater

1 g

Heraf sukkerater

1 g

Protein

7 g

Salt

2 g


Garanti for bæredygtigt fiskeri

MSC-certificeringen er en garanti for produkter fra bæredygtigt fiskeri defineret ud fra en række forskellige standarder. MSC (Marine Stewardship Council) er en international organisation, der certificerer bæredygtigt fiskeri. Meget fiskeri er bæredygtigt, selvom det ikke er MSC certificeret, men med MSC-certifikatet har man som forbruger en tryghed for bæredygtighed. MSC-mærket gives til vilde fisk, hvis de lever op til en række kvalitetskrav, herunder at fiskerne skal værne om fiskebestande og bevare økosystemer.

Del dette produkt